SAMSUN / İLKADIM - KAZIM KARABEKİR İMAM HATİP ORTAOKULU

2023-2024 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM VELİ TOPLANTI DUYURUSU

2023-2024 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM VELİ TOPLANTI DUYURUSU 25 NİSAN 2024 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT:15.00-16.30 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

NOT: TOPLANTI GÜNDEMİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

TOPLANTI GÜNDEMİ

1-     Açılış ve Yoklama.

2-      Sınıf hakkında genel bilgilerin verilmesi.

3-      Öğrencilerin devam - devamsızlık, geç kalma, kılık - kıyafet, kaba ve argo konuşmalarının önüne geçilmesi.

4-      Okul araç gereçlerinin korunması ve sosyal medya hesaplarının kontrol edilmesi.

5-      Öğrencilerin başarı, temizlik ve beslenme durumlarının görüşülmesi.

6-      Derslere hazırlıklı gelmenin, ders araç gereçlerini eksiksiz getirmenin öneminin görüşülmesi.

7-      Veli görüşme saatleri hakkında bilgi verilmesi.

8-      Sıfır atık ve geri dönüşüm hususunda velilerin bilgilendirilmesi.

9-      Liselere Giriş Sınavı  (LGS) hakkında öğrenci velilerinin bilgilendirilmesi.

10-  Son yapılan deneme sınavı sonuçlarının velilerle birlikte değerlendirilmesi.

11-  Ders öğretmenlerinin öğrencilerin başarı durumları hakkında sınıfları dolaşarak bilgi vermeleri.

12-  Dilek ve temenniler.

13-  Kapanış.

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 11:28 - Görüntülenme: 33